Nostetta S-Pankki Toimitilalle

Nostetta S-Pankki Toimitilalle

S-Pankki Toimitilan ja noste.ion yhteistyö syvenee – Noste.io ja S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto ovat solmineet sopimuksen kiinteistökohteiden johtamisesta. Noste.ion investment management -tiimi tulee toimimaan Toimitilarahaston kehittäjäkumppanina tavoitteenaan käyttäjätyytyväisyyden ohella vuokraus sekä kohteiden arvon positiivinen kehitys.

Noste.iossa ollaan todella innoissaan uudesta kumppanuudesta, sillä Toimitilarahaston ihmisten kanssa yhteinen sävel on aina löytynyt helposti. Lisäksi yhteistyö tarjoaa kiinnostavia kiinteistökohteita, joissa tiimimme pääsee käyttämään kehittäjä- ja vuokraustaitojaan sekä tuomaan kiinteistöihin uutta nostetta. Toimeksianto käynnistyy kahdeksalla kiinteistöllä, jotka koostuvat liiketila- ja toimitilakohteista. Kohteet sijaitsevat ympäri Suomea, eli maakuntamatkoille päästään jatkossakin noste.ion toimistolta! Kuvassa noste.ion vuokraus- ja kehityspäällikkö Kristiina Borg ja IM:n liiketoimintajohtaja Heikki Niemi taustallaan Helsingin Paciuksenkadun toimitilakohde.

Myös Toimitilarahaston Tiia Vuolle odottaa kiinteistökehitysyhteistyötä innolla, sillä kumppanuus tuo toivottua lisävoimaa Toimitilarahaston kaltaiselle suurelle toimijalle. Aiemmat positiiviset kokemukset noste.ion kanssa lupaavat hyvää ja odotukset myös jatkon suhteen ovat korkealla!

Lisätietoja

Heikki Niemi

Heikki Niemi

Investment Management, Liiketoimintajohtaja, Partner

+358 50 577 9288

Soita nyt

Laura Vatanen

Laura Vatanen

Toimitusjohtaja, Founder

+358 50 348 9889

Soita nyt