noste.io vuokraa: Hiomotien Timantti

noste.io vuokraa: Hiomotien Timantti

Hiomotie 30 tarjoaa 125–1025 m2 räätälöitävää toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäestä. Kaikki toimistotilat sisältävät omat WC:t ja keittiöt. Tiloihin on saatavilla kolme eri ilmevaihtoehtoa, joista vuokralainen voi valita mieleisensä. Edustavat aulatilat toivottavat vieraat tervetulleeksi ja muodostavat tunnelmallisen olohuoneen kiinteistön työntekijöille. Pitäjänmäen yritysalueella on runsas ravintolatarjonta. Lähin ravintola löytyy viereisestä rakennuksesta osoitteesta Hiomotie 32, josta on mahdollisuus varata myös edustavia neuvottelutiloja. Kellarissa vuokralaisia palvelee moderni ja lämmitetty pysäköintihalli.

Tästä kohteen sivulle eQHaussa:

Hiomotie 30

Lisätietoja

Kristiina Borg

Kristiina Borg

Vuokraus- ja kehityspäällikkö

+358 40 516 7459

Soita nyt

Ville Kero

Ville Kero

Kiinteistökehitys, Liiketoimintajohtaja, Partner

+ 358 400 516 229

Soita nyt

Liitteet

Kohde-esite

hiomotie-30_kohde-esite.pdf, 6 Mt, 26.5.2023

Lataa: Kohde-esite pdf